Tytuł projektu
„Opracowanie receptury innowacyjnego produktu - sera wegaÅ„skiego wykorzystujÄ…cego lokalne surowce”
​
Cel projektu
Celem projektu jest opracowanie receptury innowacyjnego produktu – sera wegaÅ„skiego, wykorzystujÄ…cego lokalne surowce, niezawierajÄ…cego żadnych konserwantów i skÅ‚adników odzwierzÄ™cych.
​
Efekty projektu
UsÅ‚uga badawczo-rozwojowa pozwoli na opracowanie procesu produkcyjnego nowego wyrobu spożywczego, który nastÄ™pnie zostanie wdrożony do oferty firmy Wege Siostry.
​
Program wsparcia
Program Operacyjny Inteligentny Rozwój 2014-2020 2.3 DziaÅ‚anie: 2.3 Proinnowacyjne usÅ‚ugi dla przedsiÄ™biorstw
Poddziałanie: 2.3.2 Bony na innowacje dla MŚP
​
Wartość projektu
210 000,36 zł
​
Wartość dofinansowania
145 122,20 zł
​
Okres realizacji projektu
01.09.2020 – 30.06.2021