top of page
parp belka.jpg

Tytuł projektu

„Opracowanie receptury innowacyjnego produktu - sera wegaÅ„skiego wykorzystujÄ…cego lokalne surowce”

​

Cel projektu

Celem projektu jest opracowanie receptury innowacyjnego produktu – sera wegaÅ„skiego, wykorzystujÄ…cego lokalne surowce, niezawierajÄ…cego żadnych konserwantów i skÅ‚adników odzwierzÄ™cych.

​

Efekty projektu

UsÅ‚uga badawczo-rozwojowa pozwoli na opracowanie procesu produkcyjnego nowego wyrobu spożywczego, który nastÄ™pnie zostanie wdrożony do oferty firmy Wege Siostry.

​

Program wsparcia

Program Operacyjny Inteligentny Rozwój 2014-2020 2.3 DziaÅ‚anie: 2.3 Proinnowacyjne usÅ‚ugi dla przedsiÄ™biorstw

Poddziałanie: 2.3.2 Bony na innowacje dla MŚP

​

Wartość projektu

210 000,36 zÅ‚

​

Wartość dofinansowania

145 122,20 zÅ‚

​

Okres realizacji projektu

01.09.2020 – 30.06.2021

bottom of page